Never Changing Verdens Dyreste Hundepude Will Ultimately Destroy You

Posted by

Kæledyrsejere skal dog bemærke, at nogle affaldsposer med hunde har haft problemer med at rive, hvilket kan være et enormt problem, når kæledyrsejere er langt hjemmefra uden nogen måde at rense deres hænder på. Dette reducerer risikoen for et problem kraftigt og reducerer også virkningen for hunde, der er uheldige nok til allerede at have et problem. Hunde er ikke retfærdige væsener. Disse tasker er 9 “x 13”, hvilket gør dem til en god størrelse, og hvis du køber dem fra Amazon med kuponkode “ECOPOOF”, får du 50% rabat. Når hunde bliver ældre, vil de have forskellige veterinære og ernæringsmæssige behov. Solgt som premium-tasker kommer See Spot Go-taskerne med et højt prispoint, men når du køber fra Amazon finder du regelmæssigt en kupon til mindst 25% rabat. Tasken måler 9 “x 13”, og hver rulle poser passer i en båndkrogedispenser, der følger med dit køb.

Du skal købe de kvalificerende varer, der er tilføjet til din indkøbsvogn, når kuponen er i kraft for at rabatten skal gælde. De ser på noget, der kan gå i stykker, eller måder at beskytte deres møbler og andre ting mod at blive rodet eller beskadiget af den nye tilføjelse til familien. Lad os først se på fordelene ved en god hundeseng! Arm & Hammer Easy-Tie-tasker er en dyrere mulighed på vores liste over bedste poser med hundehæld (du betaler for mærket), men hvis mærket er vigtigt for dig, er disse 8 “x 9” -poser en god mulighed. OXO bionedbrydeligt, disse er et overkommeligt valg og en god mulighed, hvis du er okay med ikke at have lette båndhåndtag. På steder, hvor hundebæsjposer ofte er forladt, kan vi oprette en ny social norm, hvilket indikerer, at det er okay at efterlade hundebæsjposer på jorden.

Vi har opdaget, at der ofte ikke er ondskab bag ved at efterlade kegleposer på jorden. Disse hundepo-poser har også en pil, der peger mod den side, der kan åbnes, hvilket sparer tid (og sundhed), når du prøver at tage sig af forretninger og fortsætte på din tur. Selvom disse poser ikke er komposterbare, er de lavet af ikke-giftig, BPA-fri genanvendt plast, der ikke tager så lang tid som traditionel plast at nedbryde i miljøet. Du kan tage et eller to af hundens legetøj ud, men prøv ikke at tage for mange ud ad gangen. Hvordan man beslutter sig for din hunds type hundeseng er ikke så let, som det kan lyde. Bark poop poser leveres med 300 poser på en enkelt rulle, og poser trækkes let ud af boksen til ansigtsvævstypen. Som en del af at opretholde en ren og sikker planet tillader hundebægerposer kæledyrsejere let at bortskaffe deres hundes affald.